Over MAFA

Maters Administratie & Financieel Advies staat voor een flexibele werkwijze en een direct communicatie met zijn klanten. Door online- en cloud-mogelijkheden te onderzoeken en aan te bieden aan zijn klanten, heeft de klant de kans om zelf de administratie volledig op orde te houden, met het vangnet en controle van het administratiekantoor.

Door de grote kansen met online boekhouden en administreren wil MAFA de papieren rompslomp verlagen. Als bijkomend voordeel kan MAFA op elke mogelijke werkplek aan de slag, zolang er een internetverbinding is.

MAFA maakt gebruik van het online-boekhoudprogramma Twinfield en heeft verder veel ervaring met Exact en SnelStart. Daarnaast kan MAFA vele zaken in Excel voor u opzetten, onderhouden en controleren.

Het hoofdkantoor van Maters Administratie & Financieel Advies is gevestigd in de Kop van Noord-Holland, te Anna Paulowna. MAFA levert zijn diensten in de gehele Kop van Noord-Holland, waaronder de gemeentes Schagen, Den Helder en Hollands Kroon.

Door het gebruik van Twinfield kan MAFA door het gehele land werkzaamheden uitvoeren. Vanuit dit oogpunt heeft MAFA ook opdrachtgevers in en rond Groningen, Amsterdam en Den Haag.