Wie zijn wij?

Geachte bezoeker,

Mijn naam is Coos Maters-Wormhoudt. Ik ben de man achter Maters Administratie en Financieel Advies.

In 2007 heb ik de studie Bedrijfseconomie afgerond aan de INHolland te Alkmaar. Daarna ben ik voor de masterstudie Accountancy en Controlling naar Groningen vertrokken. Daar ben ik in 2009 gestart met werkzaamheden als Assistent Administrateur bij Schut Geometrische Meettechniek B.V. Per 1 januari 2011 ben ik overgestapt naar Freia Shared Services B.V. als Assistent Administrateur en na een half jaar ben ik Administrateur geworden. In mijn tijd bij Freia ben ik er achter gekomen dat ik graag voor mijzelf wilde beginnen. Deze mogelijkheid werd mij geboden en zie hier.

Een aantal zaken die ik wil leveren aan klanten is maatwerk, snelle afhandeling van vraagstukken, een goede en complete uitleg van de financiƫle gang van zaken. Mijn focusgebied is de Kop van Noord-Holland.

 

Voor meer informatie over mij kunt u terecht op LinkedIn of volg mij op Facebook

Voor vragen of een vrijblijvend gesprek vindt u mijn gegevens op de contact pagina.